Broadtest

Nano cellák giga teljesítménnyel - Broadtest - LG

A nanocellás technológia a kijelzők hierarchiájában a csúcstechnológiába tartozik, az OLED és a Quantumdot között foglal helyet. Mivel a képet nagyon apró pontokból rakja össze, tisztább felbontást tesz lehetővé, a készülék maga pedig a TV funkción felül is a háztartás szerves részévé válhat.

A NanocellTV-k beépített mesterséges intelligenciája külső segítség nélkül is képes olyanokra, mint a stereo hangzásból 5.1-et varázsolni, vagy akár magyar szöveges utasításokat megérteni, amit a távirányítóba mondva adunk. A Google Home Assistant-hoz csatlakozva viszont elszabadíthatjuk az igazi erejét, innentől ugyanis, ha nincs is otthon Google Home készülékünk, a távirányítón keresztül a TV azzá válik, és rajta keresztül irányíthatjuk otthoni okos eszközeinket.

A Broadtest videójában Tibi egy ilyen készüléket próbált ki és mutatott be működésében az LG felkérésére.

Egyéb adatok
 • Partner

  LG

 • Készítés ideje

  2019-12-09

 • Videó kategória

  Tech

 • Youtube csatorna

  Broadtest

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X