Radics Peti

Munkakeresés Radics Peti módon Schönherz

Az álláskeresés, főleg a megfelelő hivatás és azon belüli elhelyezkedés nem egyszerű feladat a mai világban. Hatalmas harcok folynak a munkaerőpiacon a legjobb szaktudással, tapasztalattal rendelkezőkért, akik rugalmasak is, ezért nem mindegy, hogy ki milyen felületen és módon folytatja a böngészést.

A fiatalok dolgozásra való szoktatása, az ezzel kapcsolatos negatív előítéletek megszüntetése és a szakmavállalással kapcsolatos fontos tájékoztatások terjesztése „A Munka Hősei” projekt elsődleges céljai.

A pályaválasztásban segít Peti videója, a tőle megszokott módon humoros formában a Schönherz Iskolaszövetkezettel közreműködve.

Egyéb adatok
 • Partner

  Schönherz

 • Készítés ideje

  2019-05-15

 • Videó kategória

  Humor/Ismeretterjesztő

 • Youtube csatorna

  Radics Peti

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X