Motoros vezetéstechnikai tréning | Nagy Dani - ORFK-OBB

Amint vége a télnek és enyhül az idő, egyre több motorossal találkozunk a közutakon. Mire kell figyelni, mielőtt több hónapos kihagyás után ismét két kerékre ülünk? Az ORFK-OBB szakértői a legfontosabb tudnivalókra hívják fel figyelmünket.

Dani és Zozo egy fedett gokartpályán jártak, ahol rendszeres motoros vezetéstechnikai oktatás zajlik. Egy ilyen tanpálya például egy tökéletes hely arra, hogy egy huzamosabb kihagyás után ismét vissza tudjuk szerezni a rutinunkat.
De léteznek tréningek teljesen kezdőknek is, ahol megtapasztalhatják a motorozás szépségeit és nehézségeit, és még mielőtt belevágnának a jogosítvány szerzés költséges folyamatába, el tudják dönteni, hogy van-e értelme neki kezdeni.

Egyéb adatok
 • Partner

  ORFK-OBB

 • Készítés ideje

  2019-03-23

 • Videó kategória

  Sport, életmód

 • Youtube csatorna

  Nagy Dániel

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X