Török Ábel

Monitor egy egészséges munkaállomásért - Török Ábel - LG

Egy videós rengeteg időt tölt számítógép előtt, vágva az anyagait. Ábel videója azzal a felütéssel indul, hogy ergonómiai szempontból mennyire egészségtelen a munkaállomásának a kialakítása. Ez egy olyan probléma, amivel sok néző tud azonosulni, nem csak azok, akik dolgoznak, de gamerek is.

A felütésre pedig azért volt szükség, mert az LG-vel folytatott együttműködés keretében Ábel kapott tesztre egy QHD Ergo 27QN880-es, 27 inch-es monitort, ami az előnyeit – ahogy azt a neve is sejteti – első sorban ergonómiai területen mutatja meg.

Ábel, miután pár házi megoldással az ülését kényelmessé tette, rámutatott, hogy a valóban egészséges tartás az lenne, ha állva tudna dolgozni, ezt pedig a monitor lehetővé is teszi, mivel a rajta lévő karral bármerre forgatható, emelhető. A videóból kapunk is pár felhasználási alternatívát, amikor jól jöhet ez a funkció, de kiemeli a színhelyességet is, ami videós, fotós munkák során elengedhetetlen, ha nem akarunk elveszni a különböző “scope”-ok labirintusában.

Egyéb adatok
 • Partner

  LG

 • Készítés ideje

  2020-11-25

 • Videó kategória

  Életmód, tech

 • Youtube csatorna

  Török Ábel

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X