Török Ábel

Monitor egy egészséges munkaállomásért - Török Ábel - LG

Egy videós rengeteg időt tölt számítógép előtt, vágva az anyagait. Ábel videója azzal a felütéssel indul, hogy ergonómiai szempontból mennyire egészségtelen a munkaállomásának a kialakítása. Ez egy olyan probléma, amivel sok néző tud azonosulni, nem csak azok, akik dolgoznak, de gamerek is.

A felütésre pedig azért volt szükség, mert az LG-vel folytatott együttműködés keretében Ábel kapott tesztre egy QHD Ergo 27QN880-es, 27 inch-es monitort, ami az előnyeit – ahogy azt a neve is sejteti – első sorban ergonómiai területen mutatja meg.

Ábel, miután pár házi megoldással az ülését kényelmessé tette, rámutatott, hogy a valóban egészséges tartás az lenne, ha állva tudna dolgozni, ezt pedig a monitor lehetővé is teszi, mivel a rajta lévő karral bármerre forgatható, emelhető. A videóból kapunk is pár felhasználási alternatívát, amikor jól jöhet ez a funkció, de kiemeli a színhelyességet is, ami videós, fotós munkák során elengedhetetlen, ha nem akarunk elveszni a különböző “scope”-ok labirintusában.

Egyéb adatok
 • Partner

  LG

 • Készítés ideje

  2020-11-25

 • Videó kategória

  Életmód, tech

 • Youtube csatorna

  Török Ábel

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Bátran keress minket, ha szeretnél velünk együtt dolgozni.

Dolgoznál velünk együtt?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel együtt dolgozni. Mi a hosszútávú együttműködésekben hiszünk, hiszen egy tartalomgyártó karriere csúcsára nem feltétlenül egyik napról a másikra jut el.

Van egy jó ötleted az egyik tartalomgyártónkkal?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk!

Rendezvények?! YES!

Szeretünk rendezvényeken dolgozni. Ha úgy látod, hogy megvan a közös pont, mindenképpen keress minket!

Contact
X