Broadtest

Mobil videózás profi hangrögzítővel Broadtest - Sennheiser

Manapság már a mobillal való videózás eléggé népszerű, hiszen a legkönnyebben elérhető videót felvevő eszköz már mindenki számára adott.

Viszont a telefon által felvett hang messze nem tud olyan szintet felmutatni, mint amire képileg képesek ezek az eszközök teljesíteni.

Mit tehetünk annak érdekében, hogy a hanganyag minősége is javuljon? Ebben segít ez a videó a Sennheiser Memory Mic bemutatásán keresztül.

Egyéb adatok
 • Partner

  Sennheiser

 • Készítés ideje

  2018-11-08

 • Videó kategória

  Tech

 • Youtube csatorna

  Broadtest

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X