Kovács Ramóna

Mindenhol otthon lenni - Kovács Ramóna - Samsung

A Samsung iskolapéldája annak a partnernek, aki bízik a tartalomgyártóban, és annak kreativitásában. A branding ugyanis hatékonyabb, ha túlmutat termékek direkt megjelenítésén. A Samsung termékei pedig az álmok megvalósítását tűzik ki céljuknak, legyen az alkotói léttel, munkával, egészségmegőrzéssel, vagy felfedezéssel kapcsolatosak.

Kovács Rami pedig azon szerencsés tartalomgyártók közé tartozik, akik élvezik ezt a szintű bizalmat a Samsung részéről, mert hosszú éveken át tartó hatékony és pozitív együttműködésükkel mindkét fél részéről egy lelkes, támogató hozzáállás alakult ki köztük. Rami álma pedig az volt, hogy párjával, Nagy Danival kipróbáljon egy lakóautós utazást, amit a Samsung lehetővé is tett, 4 napra rendelkezésükre bocsájtva egy luxus színvonalú Mercedes Hymer B680-as lakóautót, hogy támogassa őket útjukon.

A többrészes videósorozat kettejük csatornáján szétosztva folyt, aminek első része Rami csatornáján mutatja be, hogyan indult kalandjuk, Kőszeget, milyen vadkempingezni az Írott-kőnél, és milyen megérezni a természetközeliséget úgy, hogy közben a modern technológia eszközeit nem kell nélkülözni.

A családias hangulatú videóban úgy tűnik fel a Tabs6 Lite és Galaxy S20 Ultra készülék, hogy az a videó természetes elemét képezi, nincs az az érzése a nézőnek, hogy egy erőltetett termékelhelyezés történt.

Egyéb adatok
 • Partner

  Samsung

 • Készítés ideje

  2020-10-03

 • Videó kategória

  Életmód

 • Youtube csatorna

  Kovács Ramóna

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X