Henry Kettner

Milyen kalandok várnak ránk a határon túl? - Henry Kettner - Samsung

Henry és Barni elutaztak egy Ausztriai sípályára, hogy kicsit kipihenjék magukat a fárasztó napok után. A szállodai víz hőmérséklete megtévesztő lehet, azonban ha az ember mozog a vízben nem fogja annyira érezni a víz valódi hőmérsékletét.

A felvonón Henry és Barni különböző feladatokat teljesítenek, mint például fogmosás, sör csapolás, bottle flip, amíg el nem érik a sípályát. A videóban jól érzékelhető, hogy extrém körülmények között hogyan teljesít a Samsung Galaxy S10.

Egyéb adatok
 • Partner

  Samsung

 • Készítés ideje

  2019-11-30

 • Videó kategória

  Humor

 • Youtube csatorna

  Henry Kettner

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X