Mezőgazdaság mesterfokon | TheVR - Corteva

A Munka Hősei sorozat legújabb epizódjában a TheVR tolmácsolásával bepillantást nyerhetünk egy modern mezőgazdasági vállalat, az Agrár-Béta Kft. működésébe.

De mégis miért lehet 2019-ben különlegesnek nevezni egy növénytermesztéssel foglalkozó vállalkozást és miért pont egy tech csatornán mutatjuk ezt be!?

A válasz a jövőben gondolkodásban, a fenntarthatóságban és a hatékony technikai megoldásokban rejlik. A bemutatóban többek között megtudhatjuk, hogyan használják ki a nem beépíthető vagy rosszabb minőségű talajjal rendelkező területeket, vagy azt, hogy a szerves hulladékból hogyan állítanak elő biogázt és bioetanolt és hogyan hasznosítják ezeknek a folyamatnak a melléktermékeit. Emellett megtudjuk, hogy milyen területeken alkalmazzák az informatikát a vállalt mindennapjaiban.

Sorozatunk és az együttműködés egyik fontos célja, hogy a pályaválasztás előtt álló fiatalok értékes tájékoztatást kapjanak az iparágról, meghozva ezzel a kedvet ahhoz, hogy érdemes lehet a mezőgazdaságban dolgozni.

Egyéb adatok
 • Partner

  Corteva

 • Készítés ideje

  2019-11-11

 • Videó kategória

  Ismeretterjesztő

 • Youtube csatorna

  TheVR Tech

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Bátran keress minket, ha szeretnél velünk együtt dolgozni.

Dolgoznál velünk együtt?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel együtt dolgozni. Mi a hosszútávú együttműködésekben hiszünk, hiszen egy tartalomgyártó karriere csúcsára nem feltétlenül egyik napról a másikra jut el.

Van egy jó ötleted az egyik tartalomgyártónkkal?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk!

Rendezvények?! YES!

Szeretünk rendezvényeken dolgozni. Ha úgy látod, hogy megvan a közös pont, mindenképpen keress minket!

Contact
X