Mezőgazdaság mesterfokon | TheVR - Corteva

A Munka Hősei sorozat legújabb epizódjában a TheVR tolmácsolásával bepillantást nyerhetünk egy modern mezőgazdasági vállalat, az Agrár-Béta Kft. működésébe.

De mégis miért lehet 2019-ben különlegesnek nevezni egy növénytermesztéssel foglalkozó vállalkozást és miért pont egy tech csatornán mutatjuk ezt be!?

A válasz a jövőben gondolkodásban, a fenntarthatóságban és a hatékony technikai megoldásokban rejlik. A bemutatóban többek között megtudhatjuk, hogyan használják ki a nem beépíthető vagy rosszabb minőségű talajjal rendelkező területeket, vagy azt, hogy a szerves hulladékból hogyan állítanak elő biogázt és bioetanolt és hogyan hasznosítják ezeknek a folyamatnak a melléktermékeit. Emellett megtudjuk, hogy milyen területeken alkalmazzák az informatikát a vállalt mindennapjaiban.

Sorozatunk és az együttműködés egyik fontos célja, hogy a pályaválasztás előtt álló fiatalok értékes tájékoztatást kapjanak az iparágról, meghozva ezzel a kedvet ahhoz, hogy érdemes lehet a mezőgazdaságban dolgozni.

Egyéb adatok
 • Partner

  Corteva

 • Készítés ideje

  2019-11-11

 • Videó kategória

  Ismeretterjesztő

 • Youtube csatorna

  TheVR Tech

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X