Herczeg Hajni

Mézeskalács méz nélkül - Herczeg Hajni - Samsung

A Samsung Experience Store nyitása óta számtalan kreatív rendezvénynek, aktivitásnak adott otthont, ezek pedig javarészt influencer-centrikusak voltak. Felszereltségét tekintve a hely alkalmas egy teljes konyhabemutató tartására is, a Samsung pedig videósokat kért meg, hogy megmutassák a helyben rejlő potenciált.

Herczeg Hajni az ünnepek közeledtével kapott is alkalmon, és vendégváró sütési tippeket adott a SES-ből. Gondolva a vegánokra is, egy méz nélküli mézeskalács receptjét hozta el, és mutatta meg elkészültét.

A sütés közben szó esett arról is, hogy ki hogyan éli meg az ünnepeket, és hogy milyen problémákkal kell szembenéznie egy frissen Budapestre költözött albérletesnek, ha a konyháról van szó.

Egyéb adatok
 • Partner

  Samsung

 • Készítés ideje

  2019-12-21

 • Videó kategória

  Ismeretterjesztő, életmód

 • Youtube csatorna

  Herczeg Hajni

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X