TheVR

Meteorológia és a zavar jelenség TheVR - NMHH

A meteorológia egy összetett tudomány. Mi hétköznapi emberek a televízió/monitor előtt ülve csak annyit észlelünk ebből általában, hogy változik az időjárás, továbbá szeretnénk tudni, hogy mire számíthatunk az elkövetkezendő napokban. Ez persze csak a felszín, amit látunk: az OMSZ-nál dolgozóknak ennél sokkal több feladatuk van. Az egyik cél a szakág részletesebb bemutatása.

A videó elkészültének másik, de annál alapvetőbb indíttatása egy konkrét probléma, amiről kevesen tudnak. A radarok pontatlanságát okozó jelenség mögött zavaró Wi-Fi jelek állnak, a belvárosi műszerre vannak hatással.

A közreműködés az NMHH megbízásából jött létre, a köré épített OMSZ meteorológiai tevékenység a könnyebb tartalomfogyasztás és színesebb, sokoldalúbb végső produktum elérése miatt kapott szerepet.

A projekt egy teljes napos forgatást igényelt és nagyon nagy büszkeséggel töltött el minket a végeredmény. Bebizonyítja, hogy még ilyen rétegtémát is sikerült átadni egy csepp szakmaiságot és sok érdekességet tartalmazó anyagban. Ez lenne az tájékoztatás/oktatás következő lépcsője a televízió után?

Egyéb adatok
 • Partner

  NMHH

 • Készítés ideje

  2019-05-03

 • Videó kategória

  Ismeretterjesztő

 • Youtube csatorna

  TheVR Tech

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X