TheVR

Meteorológia és a zavar jelenség TheVR - NMHH

A meteorológia egy összetett tudomány. Mi hétköznapi emberek a televízió/monitor előtt ülve csak annyit észlelünk ebből általában, hogy változik az időjárás, továbbá szeretnénk tudni, hogy mire számíthatunk az elkövetkezendő napokban. Ez persze csak a felszín, amit látunk: az OMSZ-nál dolgozóknak ennél sokkal több feladatuk van. Az egyik cél a szakág részletesebb bemutatása.

A videó elkészültének másik, de annál alapvetőbb indíttatása egy konkrét probléma, amiről kevesen tudnak. A radarok pontatlanságát okozó jelenség mögött zavaró Wi-Fi jelek állnak, a belvárosi műszerre vannak hatással.

A közreműködés az NMHH megbízásából jött létre, a köré épített OMSZ meteorológiai tevékenység a könnyebb tartalomfogyasztás és színesebb, sokoldalúbb végső produktum elérése miatt kapott szerepet.

A projekt egy teljes napos forgatást igényelt és nagyon nagy büszkeséggel töltött el minket a végeredmény. Bebizonyítja, hogy még ilyen rétegtémát is sikerült átadni egy csepp szakmaiságot és sok érdekességet tartalmazó anyagban. Ez lenne az tájékoztatás/oktatás következő lépcsője a televízió után?

Egyéb adatok
 • Partner

  NMHH

 • Készítés ideje

  2019-05-03

 • Videó kategória

  Ismeretterjesztő

 • Youtube csatorna

  TheVR Tech

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Bátran keress minket, ha szeretnél velünk együtt dolgozni.

Dolgoznál velünk együtt?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel együtt dolgozni. Mi a hosszútávú együttműködésekben hiszünk, hiszen egy tartalomgyártó karriere csúcsára nem feltétlenül egyik napról a másikra jut el.

Van egy jó ötleted az egyik tartalomgyártónkkal?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk!

Rendezvények?! YES!

Szeretünk rendezvényeken dolgozni. Ha úgy látod, hogy megvan a közös pont, mindenképpen keress minket!

Contact
X