I Have No Idea Hungary

Mennyire éneklek jól? - I Have No Idea Hungary - Samsung

A mai felgyorsult világban az alkalmazások használata és azok szokásai megváltoztak, mivel napjainkban rengeteg olyan applikáció van, ami helyettesíteni tudja, illetve kiegészíti a másikat. Természetesen a legnépszerű alkalmazások a legtöbb ember telefonján megtalálható még akkor is, ha nem használja rendszeresen.

Ábel megmutatja, hogy milyen alkalmazások vannak a telefonján 2020-ban. A telefonon sok olyan alkalmazás található, ami nélkülözhetetlen a mai emberek számára. Ezek, azok az alkalmasok, amelyek segíthetnek a tanulásban, hogy kellő módon osszuk be az időnket a mindennapokban.

A telefonok többségén előkerülnek olyan alkalmazások, amik a szórakozást vagy a vásárlást könnyíti meg mivel néhány kattintással elintézhetik ezeket a teendőket. Az ilyen alkalmazásokat időrablóknak is nevezhetjük, mivel képesek vagyunk ezek az alkalmazásokat használni akár egész nap anélkül, hogy ezt észre vennénk.
A videó készítőknek rengeteg olyan alkalmazás van, amik segítenek nekik abban, hogy a képek és a videók jó minőségben készüljenek el illetve, hogy azonnal lehessen szerkeszteni is. Az alkalmazások bemutatásban nagy szerepe volt a Samsung Galaxy S10+-nek.

Egyéb adatok
  • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X