I Have No Idea Hungary

Mennyire éneklek jól? - I Have No Idea Hungary - Samsung

A mai felgyorsult világban az alkalmazások használata és azok szokásai megváltoztak, mivel napjainkban rengeteg olyan applikáció van, ami helyettesíteni tudja, illetve kiegészíti a másikat. Természetesen a legnépszerű alkalmazások a legtöbb ember telefonján megtalálható még akkor is, ha nem használja rendszeresen.

Ábel megmutatja, hogy milyen alkalmazások vannak a telefonján 2020-ban. A telefonon sok olyan alkalmazás található, ami nélkülözhetetlen a mai emberek számára. Ezek, azok az alkalmasok, amelyek segíthetnek a tanulásban, hogy kellő módon osszuk be az időnket a mindennapokban.

A telefonok többségén előkerülnek olyan alkalmazások, amik a szórakozást vagy a vásárlást könnyíti meg mivel néhány kattintással elintézhetik ezeket a teendőket. Az ilyen alkalmazásokat időrablóknak is nevezhetjük, mivel képesek vagyunk ezek az alkalmazásokat használni akár egész nap anélkül, hogy ezt észre vennénk.
A videó készítőknek rengeteg olyan alkalmazás van, amik segítenek nekik abban, hogy a képek és a videók jó minőségben készüljenek el illetve, hogy azonnal lehessen szerkeszteni is. Az alkalmazások bemutatásban nagy szerepe volt a Samsung Galaxy S10+-nek.

Egyéb adatok
  • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Bátran keress minket, ha szeretnél velünk együtt dolgozni.

Dolgoznál velünk együtt?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel együtt dolgozni. Mi a hosszútávú együttműködésekben hiszünk, hiszen egy tartalomgyártó karriere csúcsára nem feltétlenül egyik napról a másikra jut el.

Van egy jó ötleted az egyik tartalomgyártónkkal?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk!

Rendezvények?! YES!

Szeretünk rendezvényeken dolgozni. Ha úgy látod, hogy megvan a közös pont, mindenképpen keress minket!

Contact
X