LG 34GK950G-B monitor teszt | TheVR - LG

A Nano-IPS technológia lehetővé teszi a nagyobb képfrissítésű IPS panelek gyártását. Ezáltal beszélhetünk 100, 120 vagy akár 144 Hz-es képfrissítésről a szérián belül.

Emellett a monitor 98%-os DCI-P3, és 100%-os Adobe sRGB színtér lefedettséggel rendelkezik, így komolyabb grafikai munkákra is alkalmas, nem csak játékra.

Persze, még mindig kompromisszumokat kell kötnünk, de egyre közelebb járunk ahhoz, hogy egy tartalomgyártónak, fotósnak vagy videósnak ne kelljen több monitor, hanem egy kijelzőn is el tudjon végezni mindent.

Egyéb adatok
 • Partner

  LG

 • Készítés ideje

  2019-11-29

 • Videó kategória

  Tech

 • Youtube csatorna

  TheVR Tech

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X