Közlekedik a család - Henry Kettner - ORFK-OBB

Az Országos Balesetmegelőzési Bizottság 2019-ben is meghirdette a „Közlekedik a család” elnevezésű közlekedésbiztonsági vetélkedőt az érdeklődő családok részére.

Az értékes nyereményekért olyan családok versenyezhetnek, ahol legalább az egyik szülő rendelkezik érvényes “B” kategóriás vezetői engedéllyel, és 6-17 év közötti gyerme(ke)ket nevelnek.

A családok, tesztlap kitöltése után autós és kerékpáros ügyességi feladatokban, műszaki ismeretekben, elsősegélynyújtás terén és egyéb, a közlekedésbiztonsággal kapcsolatos feladatok elvégzésével mérik össze felkészültségüket.

A feladatokba betekintést nyerhetünk Henry szemszögéből, aki a húgával és a barátnőjével mutatja meg, hogy mire számíthat, aki jelentkezik.

Egyéb adatok
 • Partner

  ORFK-OBB

 • Készítés ideje

  2019-04-07

 • Videó kategória

  Vlog, Ismeretterjesztő

 • Youtube csatorna

  Henry Kettner

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X