Broadtest

Koncert felvétel 3D mikrofonnal Broadtest - Sennheiser

Mindig érdekes, amikor a technológia és annak fejlődése kihat a kultúrára, művészetekre. Vajon közelebb helyezi-e a hallgatót a tartalomgyártóhoz a fejlettebb készülékek?

Erre a kérdésre keresi a választ a Sennheiser 3D hangzást felvenni és visszaadni képes eszköze, mely lehetőséget nyújt a hallgatóknak arra, hogy a zene hallgatása közben teljes mértékben a helyszínen érezhessék magukat. A videó ebbe a kép, illetve hang alapú 3D technológiába enged betekintést. Ez az audiovizuális élmény egyfajta werkfilm keretein belül történik meg Ferenci Györggyel és a Rackajammel.

Egyéb adatok
 • Partner

  Sennheiser

 • Készítés ideje

  2018-09-22

 • Videó kategória

  Tech

 • Youtube csatorna

  Broadtest

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X