CultureGeeks

Kívülállók a kordonokon belül - CultureGeeks - ORFK-OBB

Sok szülőnek dilemma nyáron, hogy elengedje-e gyerekét egy hétre fesztiválozni valahová. Vajon esik-e bántódása? Mi lesz vele, ha nem ismeri még a határait, vagy, ha önhibáján kívül kerül veszélyes szituációba.

A CultureGeeks csapata szülőket és fesztivál látogatókat egyaránt nyugtat meg videójában, ahol a Balaton Sound fesztiválra látogattak el, hogy az ORFK-OBB megbízásából bemutassák, hogyan ügyel a rendőrség és a biztonsági szolgálatok a közönség biztonságára.

Betekintést nyerünk az operatív központokba, ahol kamerákkal mindent nyomon követnek, ami a fesztiválon történik, de sok érdekességet hallhatunk a Balaton körüli rendőri jelenlét alakulásáról is az év során. Bár Bence és Erzsi kívülállónak érezte magát a fesztivál forgatagában, így külső szemlélőként objektívebben tudták bemutatni az események forgatagát.

Egyéb adatok
 • Partner

  CultureGeeks

 • Készítés ideje

  2019-07-23

 • Videó kategória

  Ismeretterjesztő, életmód, zene

 • Youtube csatorna

  CultureGeeks

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X