CultureGeeks

Kívülállók a kordonokon belül - CultureGeeks - ORFK-OBB

Sok szülőnek dilemma nyáron, hogy elengedje-e gyerekét egy hétre fesztiválozni valahová. Vajon esik-e bántódása? Mi lesz vele, ha nem ismeri még a határait, vagy, ha önhibáján kívül kerül veszélyes szituációba.

A CultureGeeks csapata szülőket és fesztivál látogatókat egyaránt nyugtat meg videójában, ahol a Balaton Sound fesztiválra látogattak el, hogy az ORFK-OBB megbízásából bemutassák, hogyan ügyel a rendőrség és a biztonsági szolgálatok a közönség biztonságára.

Betekintést nyerünk az operatív központokba, ahol kamerákkal mindent nyomon követnek, ami a fesztiválon történik, de sok érdekességet hallhatunk a Balaton körüli rendőri jelenlét alakulásáról is az év során. Bár Bence és Erzsi kívülállónak érezte magát a fesztivál forgatagában, így külső szemlélőként objektívebben tudták bemutatni az események forgatagát.

Egyéb adatok
 • Partner

  CultureGeeks

 • Készítés ideje

  2019-07-23

 • Videó kategória

  Ismeretterjesztő, életmód, zene

 • Youtube csatorna

  CultureGeeks

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Bátran keress minket, ha szeretnél velünk együtt dolgozni.

Dolgoznál velünk együtt?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel együtt dolgozni. Mi a hosszútávú együttműködésekben hiszünk, hiszen egy tartalomgyártó karriere csúcsára nem feltétlenül egyik napról a másikra jut el.

Van egy jó ötleted az egyik tartalomgyártónkkal?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk!

Rendezvények?! YES!

Szeretünk rendezvényeken dolgozni. Ha úgy látod, hogy megvan a közös pont, mindenképpen keress minket!

Contact
X