Csivettka

Kiccsalád, nagy körmök - Csivettka - Asus

Csivettka egy szókimondó stílusáról ismertté vált beauty- és lifestyle vlogger. Viszont amellett, hogy a női “kötelező” jegyeket mind magán viseli, beleértve a rózsaínt, a flittereket és a hosszú műkörmöket, egész nap komoly munkát végez, amihez egy komoly, de kompakt gépre van szüksége.
Ebben lett hű társa az ASUS jóvoltából a ZenBook 14 UX434-es modellje, aminek jól aknázta ki speciális előnyeit, beleértve a második képernyőként is funkcionáló touchpadot, a ScreenPad 2.0-t. Ez ugyanis munkája és szokásai kielégítésére egy egészen új fejezetet nyitott, mivel most már nem kell munka közben tévét kapcsolnia, hogy szóljon valami a háttérben, hanem mehet a touchpadon egy Youtube videó is akár.
Csivettka ezt a termékelhelyezést ráadásul az utóbbi időkben futott legsikeresebb vlog sorozatában, a Kiccsaládom széria karácsonyi adásában tette, ezzel még több nézőt ráirányítva a termékre.

Egyéb adatok
 • Partner

  ASUS

 • Készítés ideje

  2019-12-30

 • Videó kategória

  Lifestyle, Tech

 • Youtube csatorna

  Csivettka

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X