Csivettka

Kiccsalád, nagy körmök - Csivettka - Asus

Csivettka egy szókimondó stílusáról ismertté vált beauty- és lifestyle vlogger. Viszont amellett, hogy a női “kötelező” jegyeket mind magán viseli, beleértve a rózsaínt, a flittereket és a hosszú műkörmöket, egész nap komoly munkát végez, amihez egy komoly, de kompakt gépre van szüksége.
Ebben lett hű társa az ASUS jóvoltából a ZenBook 14 UX434-es modellje, aminek jól aknázta ki speciális előnyeit, beleértve a második képernyőként is funkcionáló touchpadot, a ScreenPad 2.0-t. Ez ugyanis munkája és szokásai kielégítésére egy egészen új fejezetet nyitott, mivel most már nem kell munka közben tévét kapcsolnia, hogy szóljon valami a háttérben, hanem mehet a touchpadon egy Youtube videó is akár.
Csivettka ezt a termékelhelyezést ráadásul az utóbbi időkben futott legsikeresebb vlog sorozatában, a Kiccsaládom széria karácsonyi adásában tette, ezzel még több nézőt ráirányítva a termékre.

Egyéb adatok
 • Partner

  ASUS

 • Készítés ideje

  2019-12-30

 • Videó kategória

  Lifestyle, Tech

 • Youtube csatorna

  Csivettka

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Bátran keress minket, ha szeretnél velünk együtt dolgozni.

Dolgoznál velünk együtt?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel együtt dolgozni. Mi a hosszútávú együttműködésekben hiszünk, hiszen egy tartalomgyártó karriere csúcsára nem feltétlenül egyik napról a másikra jut el.

Van egy jó ötleted az egyik tartalomgyártónkkal?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk!

Rendezvények?! YES!

Szeretünk rendezvényeken dolgozni. Ha úgy látod, hogy megvan a közös pont, mindenképpen keress minket!

Contact
X