I Have No Idea Hungary

Ki van-e mind a négy kereke Török Ábelnek? - I Have No Idea Hungary - ORFK-OBB

Bár Török Ábel gyakorlott sofőrnek ismerte magát eddig, az ORFK-OBB videós együttműködése keretében úgy döntött, próbát tesz Szentgotthárdon egy családoknak szervezett balesetmegelőzési napon a vetélkedővel.

Pár barátjával formális családod alkotva felkerekedtek, és először egy alapos, csoportos kresz kvízt fejthettek meg, majd a rendőrség által felállított akadálypályán próbáltak szerencsét. A pálya természetesen nem kizárólag az autós közlekedésben való jártasságot tesztelte, lehetőség volt biciklis ügyességi tesztre is, sőt a teszt teljes eredményének érdekében kötelező is volt.

Bár a nap végére a családok jobban teljesítettek Ábeléknél, ők is sok tanulsággal térhettek haza, és talán ez után a nézők is kicsit jobban figyelnek majd az utakon.

Egyéb adatok
  • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X