I Have No Idea Hungary

KI nevet a végén? - I Have No Idea Hungary - Samsung

Ábel Barnival és Henryvel közösen elutaztak el olyan helyre, ahol a civilizáció még nem vetette meg lábát és itt csináltak meg egy kihívást. Ennek a lényege, hogy egy estére kiköltöznek a semmi közepére, és kisorsolják, ki alszik a faházban, ki az autóban és ki a sátorban.

Az este sajátosságai közé tartoznak a különböző zajok, amiket egy sátorban megélni igen ijesztően hat az emberre. Ráadásul a vadászidény megnehezíti, hogy az ember kellőképpen kitudja magát pihenni.

A Galaxy S10 kamerájával nemcsak látványos tájképet, vagy panorámafotót lehet készíteni, hanem akár az olyan pillanatok is megörökíthetők, amelyek évek múlva is mosolyt csalnak az ember arcára. Az ultraszéles látószögű lencse gondoskodik arról, hogy valóban teljes kép készüljön a legszebb pillanatokról.

Egyéb adatok
  • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X