Broadtest

Kézből indítható nagyágyú a Sonytól - Broadtest - Sony

A Broatech sorozat a Broadtest csapat technológiai érdeklődésének ad megnyilvánulási terepet. Mivel pedig a filmes szakma tele van technológiai eszközökkel és az azokat övező szakzsargonokkal, ha a gyártókon múlik, ez egy kifuthatatlan téma.

Tibiék a Sony jóvoltából részt vettek egy rendezvényükön, ahol találkoztak a Sony FDR AX700 4K HDR kézi-kamerával, ami azonnal felkeltette az érdeklődésüket, mivel ennek egy elődjét, az AX100-asat használták már akkor régóta saját forgatásaikhoz. A Sony meghallva a kíváncsi hangokat, felkérte őket, hogy teszteljék az új darabot, ami nagy filmes kamerák jó tulajdonságait is megkapta újításként.

A technokratákat és szimpla érdeklődőket egyaránt kielégítő kritika mindenkinek jó segítség kameravétel előtt.

Egyéb adatok
 • Partner

  Sony

 • Készítés ideje

  2019-04-18

 • Videó kategória

  Tech

 • Youtube csatorna

  Broadtest

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X