Nagy Dániel

Kalóriaégetés földön és a levegőben - Nagy Dániel - Samsung

Sokan, akik edzeni szeretnének, félnek a klasszikus mozgásformák mellett más, újkeletű edzéseket kipróbálni. A futás valóban örökzöld, de ha a fogyás a cél, biztos, hogy a legcélszerűbb választás? Számtalan opciónk van már, ahol szórakozva mozoghatunk, és fel sem tűnik, hogy fogyunk.

Futni nem mindenki szeret, trambulinozni viszont már annál többen. Nagy Dani videójában a Samsung Galaxy Watch és a Galaxy S10+ segítségével veti össze a 45perces futás kalóriaégetési eredményét 1 óra trambulinozáséval.

Az eredmény meglepő, és felnyitja a nézők szemét, hogy érdemes új területek felé kacsintani, elrugaszkodni a megszokottól és a földtől pedig annál inkább.

Egyéb adatok
 • Partner

  Samsung

 • Készítés ideje

  2019-12-22

 • Videó kategória

  Életmód, sport

 • Youtube csatorna

  Nagy Dániel

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X