TheVR

Jobban streamelünk, mint négy éve - TheVR - Elgato

A streamerek napjainkban sokkal könnyebb helyzetben vannak rendelkezésre álló eszközök tekintetében, mint évekkel ezelőtt. A TheVR csapata is számos olyan problémával küzdött még karrierje elején, amik abból fakadtak, hogy a gyártó-szektor nem vette komolyan a streamerek világát, és nem gyártott olyan termékeket, amik kifejezetten ezeknek a típusú tartalomgyártóknak lehetnek hasznosak.

Az Elgato ezt az űrt betöltve hozza ki sorra azokat a segédhardvereket és kiegészítőket, kifejezetten streamerek részére. VR Pisti ezekből mutatott be egy alap válogatást, ami egy stream elindításához szükséges. Ez magába foglalt green screen-t és egy laptopról, wifin keresztül vezérelhető lámpa set-up-ot, illetve elmagyarázta lépésről lépésre, az OBS kezelésének alapjait, ami egy ingyenes szoftver, live stream-ek számára.

A videó célja az alkotási vágy serkentése is volt az által, hogy Pisti érzékeltette, napjainkban mennyire egyszerű elindítani egy streamet, legyen az zenei, beszélgetés, vagy gaming.

Egyéb adatok
 • Partner

  Elgato

 • Készítés ideje

  2020-04-24

 • Videó kategória

  Tech, Gaming

 • Youtube csatorna

  TheVR Tech

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Bátran keress minket, ha szeretnél velünk együtt dolgozni.

Dolgoznál velünk együtt?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel együtt dolgozni. Mi a hosszútávú együttműködésekben hiszünk, hiszen egy tartalomgyártó karriere csúcsára nem feltétlenül egyik napról a másikra jut el.

Van egy jó ötleted az egyik tartalomgyártónkkal?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk!

Rendezvények?! YES!

Szeretünk rendezvényeken dolgozni. Ha úgy látod, hogy megvan a közös pont, mindenképpen keress minket!

Contact
X