TheVR

Jobban streamelünk, mint négy éve - TheVR - Elgato

A streamerek napjainkban sokkal könnyebb helyzetben vannak rendelkezésre álló eszközök tekintetében, mint évekkel ezelőtt. A TheVR csapata is számos olyan problémával küzdött még karrierje elején, amik abból fakadtak, hogy a gyártó-szektor nem vette komolyan a streamerek világát, és nem gyártott olyan termékeket, amik kifejezetten ezeknek a típusú tartalomgyártóknak lehetnek hasznosak.

Az Elgato ezt az űrt betöltve hozza ki sorra azokat a segédhardvereket és kiegészítőket, kifejezetten streamerek részére. VR Pisti ezekből mutatott be egy alap válogatást, ami egy stream elindításához szükséges. Ez magába foglalt green screen-t és egy laptopról, wifin keresztül vezérelhető lámpa set-up-ot, illetve elmagyarázta lépésről lépésre, az OBS kezelésének alapjait, ami egy ingyenes szoftver, live stream-ek számára.

A videó célja az alkotási vágy serkentése is volt az által, hogy Pisti érzékeltette, napjainkban mennyire egyszerű elindítani egy streamet, legyen az zenei, beszélgetés, vagy gaming.

Egyéb adatok
 • Partner

  Elgato

 • Készítés ideje

  2020-04-24

 • Videó kategória

  Tech, Gaming

 • Youtube csatorna

  TheVR Tech

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X