Nessaj

Insiderként a sebesség Mekkájában - Nessaj - Heineken

A Forma1 és a játékok világának szerelmesei gyakran tartoznak egy halmazba. Ez nem is annyira meglepő, ha belegondolunk, hányan akarnak osztozni az érzésben, amit egy Forma1-es versenyautó vezetése okozhat.

Hasonló izgalomfokkal bír, amikor insiderként betekintést nyerhetünk a színfalak mögötti akciókba, hiszen bármennyire is mást gondolnánk, az autóverseny egy csapatsport.

Nessajnak a Heineken jóvoltából volt lehetősége kicsit betekintést kapni ebbe a világba, mindezt a Hungaroringen megrendezett futamon. Érdekességképp még a futamok alatti rádiós kommunikációba is belefülelhetett.

Egyéb adatok
 • Partner

  Heineken

 • Készítés ideje

  2019-08-07

 • Videó kategória

  Ismeretterjesztő, sport

 • Youtube csatorna

  Nessaj

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X