TheVR

Inkubátor-forradalom Debrecenben - TheVR - Telekom

A Telekommal évek óta jó viszonyt ápolunk, és örömmel vettük, hogy a TheVR csapatával mutathatjuk be először Debrecenben nyílt inkubátorházukat, a MagentaKraftot, ami alapjaiban forradalmasította a közösségi irodák világát, a debreceni alkotók számára pedig egy példa nélküli lehetőség ötleteik költséghatékony megvalósítására.

A kötelező jellegű közösségi terek és tabletekkel felszerelt meeting terem mellett itt minden tech ág iránt érdeklődő megtalálja a saját alkotó szegletét. A programozás iránt érdeklődők örömére pl egy programozó szuperPC mellett 3D nyomtató és egy teszteléshez alkalmas robotkar került be. Emellett a nagy teljesítményű számítógépekkel felszerelt irodaszobák a vágók és grafikusok igényeit szolgálja ki, a beszélni szeretőket pedig egy hangszigetelt, a TheVR-os srácok javaslatai alapján minőségi eszközökkel felszerelt podcast szoba várja. Videósok számára viszont a legkedvesebb terem talán mégis a két kamerával, fényekkel, green screen-el, hangkeverővel, stb. felszerelt stúdiószoba lehet.

A hely létrejötte azokat a tartalomgyártókat támogatja, akik ötleteiket eddig anyagi források hiánya miatt nem valósították meg, de velük színesebb lenne az online tér.

Egyéb adatok
 • Partner

  Telekom

 • Készítés ideje

  2020-03-04

 • Videó kategória

  Tech, ismeretterjesztő

 • Youtube csatorna

  TheVR

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X