TheVR

Inkubátor-forradalom Debrecenben - TheVR - Telekom

A Telekommal évek óta jó viszonyt ápolunk, és örömmel vettük, hogy a TheVR csapatával mutathatjuk be először Debrecenben nyílt inkubátorházukat, a MagentaKraftot, ami alapjaiban forradalmasította a közösségi irodák világát, a debreceni alkotók számára pedig egy példa nélküli lehetőség ötleteik költséghatékony megvalósítására.

A kötelező jellegű közösségi terek és tabletekkel felszerelt meeting terem mellett itt minden tech ág iránt érdeklődő megtalálja a saját alkotó szegletét. A programozás iránt érdeklődők örömére pl egy programozó szuperPC mellett 3D nyomtató és egy teszteléshez alkalmas robotkar került be. Emellett a nagy teljesítményű számítógépekkel felszerelt irodaszobák a vágók és grafikusok igényeit szolgálja ki, a beszélni szeretőket pedig egy hangszigetelt, a TheVR-os srácok javaslatai alapján minőségi eszközökkel felszerelt podcast szoba várja. Videósok számára viszont a legkedvesebb terem talán mégis a két kamerával, fényekkel, green screen-el, hangkeverővel, stb. felszerelt stúdiószoba lehet.

A hely létrejötte azokat a tartalomgyártókat támogatja, akik ötleteiket eddig anyagi források hiánya miatt nem valósították meg, de velük színesebb lenne az online tér.

Egyéb adatok
 • Partner

  Telekom

 • Készítés ideje

  2020-03-04

 • Videó kategória

  Tech, ismeretterjesztő

 • Youtube csatorna

  TheVR

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Bátran keress minket, ha szeretnél velünk együtt dolgozni.

Dolgoznál velünk együtt?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel együtt dolgozni. Mi a hosszútávú együttműködésekben hiszünk, hiszen egy tartalomgyártó karriere csúcsára nem feltétlenül egyik napról a másikra jut el.

Van egy jó ötleted az egyik tartalomgyártónkkal?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk!

Rendezvények?! YES!

Szeretünk rendezvényeken dolgozni. Ha úgy látod, hogy megvan a közös pont, mindenképpen keress minket!

Contact
X