Broadtest

Hűnek lenni a zenéhez és a felhasználóhoz - Broadtest - Vifa

A “hygge” életérzés a skandinávok jin-jang-ja, az észak csíje. A dán központú Vifa ezt tűzte ki termékei zászlójaként, és így született meg egy hiánypótló termékcsalád. Ezek a hangszórók elrugaszkodnak a klasszikus Bluetooth-mezőny trendjeitől, miszerint “az a lényeg, hogy dübörögjön a basszus”.

Itt az eredetihez hű hangzás a fő profil. Ez azt jelenti, hogy a minden hangszóróját külön erősítővel ellátott zenedobozok igyekeznek a lehető legközelebb kerülni kiadott hangjukban ahhoz, amit a zenész megálmodott a felvételen.

Broadtest Tibi a Vifa Helsinki névre hallgató modelljét próbálta ki, és tartott tárlatvezetést a skandináv tervezők munkájának precizitásáról és letisztultságáról. A magabiztosságról ad tanúbizonyságot az életre szóló garancia is, amit minden darab mellé vállal a gyártó.

Egyéb adatok
 • Partner

  Vifa

 • Készítés ideje

  2019-12-10

 • Videó kategória

  Tech

 • Youtube csatorna

  Broadtest

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X