Nessaj

Honfoglaló szuperdöntő videósokkal by Nessaj

Még 2017-ben kezdődött az együttműködés a Honfoglaló csapatával, amikor is közös megjelenésünk volt a PlayIT rendezvényén. Immáron 1 évvel később jött az alábbi ötlet felvetése: mi lenne, ha a Duna TV stúdiójában felvennénk egy adást, ami egy az egyben a televíziós hatást hozná a nézőknek, viszont YouTube-on Nessaj csatornáján lenne közzétéve?

A videó felvétele több mint 4 órát vett igénybe. Közel fél évvel az elkészülte után került ki.

A projekt teljes sikert aratott, ezt mutatja a több mint 780 ezer megtekintés is. A stúdió professzionális felszereltsége, a szakértelem, a videósok személyisége és humora, valamint a platform egy remek kombinációt alkotott. Nagyon sok pozitív visszajelzést kaptunk, amit köszönünk! Ezután rengetegen izgatottan várják a következő részt…

Egyéb adatok
  • Készítés ideje

    2019-01-10

  • Videó kategória

    Ismeretterjesztő

  • Youtube csatorna

    Nessaj

  • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X