Nessaj

Hogyan találj magadnak munkát és honnan tudod, hogy miben vagy jó Nessaj - Workania

Fiatalkorban mindenkinek vannak álmai arról, hogy mi lesz, ha nagy lesz. Később eljön az az idő, amikor tényleg irányba kell állni, ezáltal utat választani a nagyvilágban. Honnan tudod viszont, hogy mi lesz az a munka, amit hosszú távon tudsz végezni, illetve amiben a lehető legtöbbet tudsz nyújtani?

A képességek felmérésére, az útba igazításra már korszerű eszközök állnak a rendelkezésre, amelyek tesztek által adnak végső képet rólad.

Nessaj útja a munkakeresésnél kezdődött, ezt követően a személyiségteszteken át egészen a tényleges állásinterjúig terjedt. Így próbált képet mutatni a teljes folyamatról, amivel 2019-ben egy álláskereső találkozhat. Ötletet adhat a hatékonyabb megvalósításhoz a nézőknek, annak érdekében, hogy a számukra ideális pályára lépjenek.

Egyéb adatok
 • Partner

  Workania

 • Készítés ideje

  2019-05-31

 • Videó kategória

  Ismeretterjesztő

 • Youtube csatorna

  Nessaj

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X