Ungdani

Hogyan ne rontsunk ajtóstul az animálásnak - Ungdani - Samsung

Van valami, ami sokkal nagyobb bizonyító-értékkel rendelkezik, mint a teszt, akkor is, ha a teszt kitér minden feature-re és aspektusra. Ez pedig az, hogyha a tartalomgyártó eleve azon kezdi el végezni a munkáját, ami egy olyan animátor esetében, mint Ungdani, nagy igénybevételt jelent, ha hardverről van szó, vagyis igazán meg tudja mutatni, mit tud az eszköz anélkül, hogy mélyebben bele kéne menni magyarázásba, hiszen a végeredmény magáért beszél.

Dani videójában a Rittyentés című animációjának werkfilmjét kötötte össze egy gyorstalpaló animációs-alapfogalom tisztázóval, hogy bárki hasonló alkotói folyamatban gondolkodna, tisztában legyen az előkészületi lépésekkel, amiktől egy összetett, de jól követhető történet ki tud rajzolódni a képernyőn. Az animáció készítése során a Samsung jóvoltából a Galaxy TabS6 Lite tableten rajzolt, a storyboard megalkotásához készült referenciaképeket pedig a Galaxy A71-es telefonnal fotózta. Így ezek úgy tudtak megjelenni a videó során, hogy a nézőnek koránt sincs termékmegjelenítés-érzete, hiszen ezek az animáció készültéhez elengedhetetlen fázisok-eszközök.

Egyéb adatok
 • Partner

  Samsung

 • Készítés ideje

  2020-07-28

 • Videó kategória

  Ismeretterjesztő, életmód

 • Youtube csatorna

  ungdani

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X