Simonffy Péter

Hogyan készül telefonnal egy videoklip? - Simonffy Péter - Samsung

Simonffy Peti nemcsak az igényes kompozícióiról és színbeállításaival vált ismertté, de zenei tehetségét is megcsillogtatta már korábban. Videoklipkjeit gyakran telefonnal készíti, ez pedig sokakban kérdéseket vethet fel a készülés módjában.

A Samsung támogatásával készült videóban Peti bemutatja az egész set-up-ot, elmondja, milyen nehézségeket kell áthidalni egy ilyen felvétel esetén, mik az ajánlott kiegészítők, és milyen alkalmazás a legideálisabb a telefonos videózáshoz.

Míg maga a dal is megér egy meghallgatást, de ez a videó kiválóan mintázza, hogy bárkiből lehet kreátor a saját otthonában.

Egyéb adatok
 • Partner

  Samsung

 • Készítés ideje

  2018-12-20

 • Videó kategória

  Tech, zene

 • Youtube csatorna

  Simonffy Péter

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X