Henry Kettner

Hogyan érdemes közlekedni a Walmartban - Henry Kettner - Samsung

Las Vegas nem hazudtolta meg magát, hiszen ugyan azt kaptam vissza, mint a filmekben. E mellett egyben találó és igaz is, hogy a bűn városának hívják, mivel itt minden a szerencsejátékról szól. A szállások ára jóval olcsóbb, mint amire a legtöbb ember gondol, mivel a szálloda azt szeretné, hogy a kaszinó részen költsék el a pénzt az emberek. Az egyik ilyen például a Luxor szálloda.

Az Egyesült Államokban a második virágzását éli a lakóautós nyaralás, ez a fajta életre szóló kaland ráadásul olcsóbb és flexibilisebb is, mint egy klasszikus út.
Az útvonaltervezés fontos, mert a távolságok a városok és nemzeti parkok között sokkal nagyobbak, mint európai viszonylatban. Léteznek időszakosan megnyitott útvonalak, melyeket időjárás függvényében bármikor lezárhatnak, amit ha nem vesz figyelembe valaki, 5-6 órás kerülőt is jelenthet. Az igen változatos természeti adottságok mellett is kiemelkedően jó fényképeket csinál a Samsung Galaxy s10 plus, ami nélkülözhetetlen volt a tökéletes képekhez az utazás során.

Egyéb adatok
 • Partner

  Samsung

 • Készítés ideje

  2019-09-01

 • Videó kategória

  Életmód

 • Youtube csatorna

  Henry Kettner

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Bátran keress minket, ha szeretnél velünk együtt dolgozni.

Dolgoznál velünk együtt?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel együtt dolgozni. Mi a hosszútávú együttműködésekben hiszünk, hiszen egy tartalomgyártó karriere csúcsára nem feltétlenül egyik napról a másikra jut el.

Van egy jó ötleted az egyik tartalomgyártónkkal?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk!

Rendezvények?! YES!

Szeretünk rendezvényeken dolgozni. Ha úgy látod, hogy megvan a közös pont, mindenképpen keress minket!

Contact
X