Henry Kettner

Hogyan érdemes közlekedni a Walmartban - Henry Kettner - Samsung

Las Vegas nem hazudtolta meg magát, hiszen ugyan azt kaptam vissza, mint a filmekben. E mellett egyben találó és igaz is, hogy a bűn városának hívják, mivel itt minden a szerencsejátékról szól. A szállások ára jóval olcsóbb, mint amire a legtöbb ember gondol, mivel a szálloda azt szeretné, hogy a kaszinó részen költsék el a pénzt az emberek. Az egyik ilyen például a Luxor szálloda.

Az Egyesült Államokban a második virágzását éli a lakóautós nyaralás, ez a fajta életre szóló kaland ráadásul olcsóbb és flexibilisebb is, mint egy klasszikus út.
Az útvonaltervezés fontos, mert a távolságok a városok és nemzeti parkok között sokkal nagyobbak, mint európai viszonylatban. Léteznek időszakosan megnyitott útvonalak, melyeket időjárás függvényében bármikor lezárhatnak, amit ha nem vesz figyelembe valaki, 5-6 órás kerülőt is jelenthet. Az igen változatos természeti adottságok mellett is kiemelkedően jó fényképeket csinál a Samsung Galaxy s10 plus, ami nélkülözhetetlen volt a tökéletes képekhez az utazás során.

Egyéb adatok
 • Partner

  Samsung

 • Készítés ideje

  2019-09-01

 • Videó kategória

  Életmód

 • Youtube csatorna

  Henry Kettner

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X