Nagy Dani

Házi-maraton, avagy a haza futás - Nagy Dani - Samsung

Amikor kitört a világjárvány, sokan voltak gondban az egészséges életmódot élők közül, hogy hogyan tudják magukat formában tartani a korlátozott testmozgási lehetőségek mellett. Nagy Daniék szerencsés helyzetben voltak, mivel a pandémia egy gyönyörű alpesi tájon “zárta” őket otthonukba, ahol, ha nehezebben is, de meg lehetett oldani, hogy kimerítő edzéseket tartsanak maguknak, bár Dani saját bevallása szerint az úszás még nekik is gondot okozott a zuhanyzóban.

Videójában Dani azt próbálta megízlelni, hogy milyen lehetett annak a futónak, aki a versenyek leállásával, elkeseredésében a saját erkélyén futotta le a maratont. Ugyan Dani nem maratont futott, csak 2 km-et, de összehasonlítva az azt követő, 8 km-es idejével, amit már a telken futott, a ház körül, bár rövidebb távot tett meg, ugyanannyi idő alatt sikerült teljesítenie. Ehhez volt hű szolgálótársa a Samsung Galaxy Watch Active 2, amit mellesleg ebben a videóban tudott először kipróbálni.

Természetesen a nézők motivációja és a kedves életképek Ramival közös életükből ezúttal sem maradtak el, így téve színessel az amúgy monoton mozgással járó edzést.

Egyéb adatok
 • Partner

  Samsung

 • Készítés ideje

  2020-04-12

 • Videó kategória

  Sport, életmód, humor

 • Youtube csatorna

  Nagy Dani

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Bátran keress minket, ha szeretnél velünk együtt dolgozni.

Dolgoznál velünk együtt?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel együtt dolgozni. Mi a hosszútávú együttműködésekben hiszünk, hiszen egy tartalomgyártó karriere csúcsára nem feltétlenül egyik napról a másikra jut el.

Van egy jó ötleted az egyik tartalomgyártónkkal?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk!

Rendezvények?! YES!

Szeretünk rendezvényeken dolgozni. Ha úgy látod, hogy megvan a közös pont, mindenképpen keress minket!

Contact
X