Nagy Dani

Házi-maraton, avagy a haza futás - Nagy Dani - Samsung

Amikor kitört a világjárvány, sokan voltak gondban az egészséges életmódot élők közül, hogy hogyan tudják magukat formában tartani a korlátozott testmozgási lehetőségek mellett. Nagy Daniék szerencsés helyzetben voltak, mivel a pandémia egy gyönyörű alpesi tájon “zárta” őket otthonukba, ahol, ha nehezebben is, de meg lehetett oldani, hogy kimerítő edzéseket tartsanak maguknak, bár Dani saját bevallása szerint az úszás még nekik is gondot okozott a zuhanyzóban.

Videójában Dani azt próbálta megízlelni, hogy milyen lehetett annak a futónak, aki a versenyek leállásával, elkeseredésében a saját erkélyén futotta le a maratont. Ugyan Dani nem maratont futott, csak 2 km-et, de összehasonlítva az azt követő, 8 km-es idejével, amit már a telken futott, a ház körül, bár rövidebb távot tett meg, ugyanannyi idő alatt sikerült teljesítenie. Ehhez volt hű szolgálótársa a Samsung Galaxy Watch Active 2, amit mellesleg ebben a videóban tudott először kipróbálni.

Természetesen a nézők motivációja és a kedves életképek Ramival közös életükből ezúttal sem maradtak el, így téve színessel az amúgy monoton mozgással járó edzést.

Egyéb adatok
 • Partner

  Samsung

 • Készítés ideje

  2020-04-12

 • Videó kategória

  Sport, életmód, humor

 • Youtube csatorna

  Nagy Dani

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X