Simonffy Péter

Galaxy Watch egy napja Simonffy Péter - Samsung

A YouTube tartalomgyártás már nem csak a videósok saját csatornájára való tartalmakat érinti. Léteznek olyan személyek, akik képesek TV-ben fellelhető reklámoknak megfelelő minőségű produktumokat is előállítani, akár a partnerük csatornájára is.

Erre kiváló példa Peti Watch videója, mely a Samsung csatornára készített Peti ötlete és megvalósítása által létrejött hivatalos Samsung videó lett.

Egyéb adatok
  • Partner

    Samsung

  • Készítés ideje

    2019-01-10

  • Videó kategória

    Rövidfilm/Sport

  • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X