Kovács Ramóna

Galaxy Watch Active 2 okosóra - Kovács Ramóna - Samsung

Rami nagyon szereti az okosórákat és már régóta használja is őket. Könnyen beilleszthető egy hétköznapi viseletbe, mint elegáns karóra, de ugyanakkor a mozgást, sportot is nyomon tudja vele követni. Egy aktív lánynak ez egy tökéletes kiegészítő.

A Samsung Galaxy Watch Active után most a legújabb, Active 2 órát kapta meg Rami, melyet legelőször osztrák túrájukon próbálhatott ki. Nézzük, mik az első benyomásai.

Egyéb adatok
 • Partner

  Samsung

 • Készítés ideje

  2019-11-03

 • Videó kategória

  Életmód, sport, tech

 • Youtube csatorna

  Kovács Ramóna

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X