Kovács Ramóna

Galaxy Watch Active 2 edzés közben - Kovács Ramóna - Samsung

Rami, Samsung Galaxy Watch Active 2 okosórája segítségével folyamatosan nyomon követi az aktivitását, amely a kisfia születését követő időszakban a szokásosnál jóval kisebb mértékű volt. Olivér egyre nagyobb már, így szépen fokozatosan elkezdheti visszavezetni a rendszeres edzést mindennapjaiba.

Vlogjában vele tarthatunk első szabadtéri edzésére, amelyet végig monitorozott órájával, és a végén együtt ki is elemzik a mért adatokat.

Egyéb adatok
 • Partner

  Samsung

 • Készítés ideje

  2019-11-14

 • Videó kategória

  Életmód, sport, tech

 • Youtube csatorna

  Kovács Ramóna

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X