Herczeg Hajni

Galaxy S útikalauz - Herczeg Hajni - Samsung

Az utazós vlogok gyakran okoznak dilemmát a videósoknak, mivel az alatt, amíg az eseményeket dokumentálják és kommentálják, kevesebb lehetőségük van a pillanatban élni.

Ez a műfaj akkor kezdett el nagyon népszerű lenni, amikor a telefonok még nem voltak alkalmasak nagy minőségű fényképek készítésére, vagyis egy komolyabb fényképező amúgy is volt a készítőknél. Ilyenkor még kényelmesebb is volt videózni, mivel az kevesebb finomhangolással járt, mint egy fénykép.

Amióta viszont a telefonok képesek hozni minőségben a profi kamerák utómunkázott szintjét, sokan áttértek arra, hogy kifejezetten telefonnal mozognak, és élvezik a fényképek képminőségét. Ez ugyan a videók mennyiségének rovására megy, de annál nagyobb érték, amikor mégis születik egy.

Hajni ezeket a gondolatokat boncolgatja horvátországi videójában, amiben azt is bemutatja, miért és hogyan fotóz a Samsung Galaxy S10-el.

Egyéb adatok
 • Partner

  Samsung

 • Készítés ideje

  2019-08-25

 • Videó kategória

  Életmód, ismeretterjesztő

 • Youtube csatorna

  Herczeg Hajni

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Bátran keress minket, ha szeretnél velünk együtt dolgozni.

Dolgoznál velünk együtt?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel együtt dolgozni. Mi a hosszútávú együttműködésekben hiszünk, hiszen egy tartalomgyártó karriere csúcsára nem feltétlenül egyik napról a másikra jut el.

Van egy jó ötleted az egyik tartalomgyártónkkal?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk!

Rendezvények?! YES!

Szeretünk rendezvényeken dolgozni. Ha úgy látod, hogy megvan a közös pont, mindenképpen keress minket!

Contact
X