Herczeg Hajni

Galaxy S útikalauz - Herczeg Hajni - Samsung

Az utazós vlogok gyakran okoznak dilemmát a videósoknak, mivel az alatt, amíg az eseményeket dokumentálják és kommentálják, kevesebb lehetőségük van a pillanatban élni.

Ez a műfaj akkor kezdett el nagyon népszerű lenni, amikor a telefonok még nem voltak alkalmasak nagy minőségű fényképek készítésére, vagyis egy komolyabb fényképező amúgy is volt a készítőknél. Ilyenkor még kényelmesebb is volt videózni, mivel az kevesebb finomhangolással járt, mint egy fénykép.

Amióta viszont a telefonok képesek hozni minőségben a profi kamerák utómunkázott szintjét, sokan áttértek arra, hogy kifejezetten telefonnal mozognak, és élvezik a fényképek képminőségét. Ez ugyan a videók mennyiségének rovására megy, de annál nagyobb érték, amikor mégis születik egy.

Hajni ezeket a gondolatokat boncolgatja horvátországi videójában, amiben azt is bemutatja, miért és hogyan fotóz a Samsung Galaxy S10-el.

Egyéb adatok
 • Partner

  Samsung

 • Készítés ideje

  2019-08-25

 • Videó kategória

  Életmód, ismeretterjesztő

 • Youtube csatorna

  Herczeg Hajni

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X