Henry Kettner

Fold hátán fold - Henry Kettner - Samsung

Ahogy azt Henry el is mondja a videó elején, ő nem egy tech tartalomgyártó, így nem is tud tech szemmel tesztelni termékeket, viszont az átlag fogyasztókat kiválóan szólaltatja meg. A Samsung őszi nagy megjelenései kapcsán küldött Henrynek legmagasabb kategóriájú új termékeiből, hogy Henry mutassa meg a bennük rejlő potenciált.

Az eszközökkel ismerkedés első videójában egy olyan őszinte unboxingot láthatunk, mintha egy gyermeket néznénk, ahogy a karácsonyi ajándékokat bontogatja. A csomagban egy Z Fold2-es high-end telefon volt a fő attrakció, amitől Henry láthatóan le volt nyűgözve, természetesen a laikusi felfogással, de nem minden felhasználó professzionális.

Emellett helyet kapott egy Galaxy Watch 3 okosóra és egy Buds Live bluetooth headset a csomagban, amikre ugyan csak érintőlegesen tért ki, a fő fókusz máshol léte miatt, de a profi aktív zajszűrés így is megjelent a videóban a Buds Live esetében. A videó hitelét erősíti, hogy az egyik kameraállás pont a Fold2 elődje volt.

Egyéb adatok
 • Partner

  Samsung

 • Készítés ideje

  2020-10-24

 • Videó kategória

  Életmód, tech

 • Youtube csatorna

  Henry Kettner

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X