Henry Kettner

Fold hátán fold - Henry Kettner - Samsung

Ahogy azt Henry el is mondja a videó elején, ő nem egy tech tartalomgyártó, így nem is tud tech szemmel tesztelni termékeket, viszont az átlag fogyasztókat kiválóan szólaltatja meg. A Samsung őszi nagy megjelenései kapcsán küldött Henrynek legmagasabb kategóriájú új termékeiből, hogy Henry mutassa meg a bennük rejlő potenciált.

Az eszközökkel ismerkedés első videójában egy olyan őszinte unboxingot láthatunk, mintha egy gyermeket néznénk, ahogy a karácsonyi ajándékokat bontogatja. A csomagban egy Z Fold2-es high-end telefon volt a fő attrakció, amitől Henry láthatóan le volt nyűgözve, természetesen a laikusi felfogással, de nem minden felhasználó professzionális.

Emellett helyet kapott egy Galaxy Watch 3 okosóra és egy Buds Live bluetooth headset a csomagban, amikre ugyan csak érintőlegesen tért ki, a fő fókusz máshol léte miatt, de a profi aktív zajszűrés így is megjelent a videóban a Buds Live esetében. A videó hitelét erősíti, hogy az egyik kameraállás pont a Fold2 elődje volt.

Egyéb adatok
 • Partner

  Samsung

 • Készítés ideje

  2020-10-24

 • Videó kategória

  Életmód, tech

 • Youtube csatorna

  Henry Kettner

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Bátran keress minket, ha szeretnél velünk együtt dolgozni.

Dolgoznál velünk együtt?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel együtt dolgozni. Mi a hosszútávú együttműködésekben hiszünk, hiszen egy tartalomgyártó karriere csúcsára nem feltétlenül egyik napról a másikra jut el.

Van egy jó ötleted az egyik tartalomgyártónkkal?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk!

Rendezvények?! YES!

Szeretünk rendezvényeken dolgozni. Ha úgy látod, hogy megvan a közös pont, mindenképpen keress minket!

Contact
X