Nagy Dániel

Fókuszban az élmények - Nagy Dániel - Samsung

Egy videósnak nehéz élményeket teljes valójukban megélni, ha mindig figyelniük kell az események dokumentálására. Viszont nekik is szükségük van a valós kikapcsolódásra, hogy utána újra teljes energiával folytassák azt, amiért szeretik őket.

Nagy Dani aktuális vlogjában egy élménydús napot követhetünk végig, ahol annak ellenére, hogy többet figyelt az élményekre, mint a felvételekre, még így is volt figyelme arra, hogy hasznos funkciókat teszteljen a Samsung Galaxy S10+-on és a Galaxy Watch-on.

A fent említett készülékeket ugyanis az extrém sportot űzők nagy hatásfokkal tudják kihasználni, ha dokumentálni, vagy csak maguk számára követni szeretnék mutatványaikat.

Egyéb adatok
 • Partner

  Samsung

 • Készítés ideje

  2019-11-16

 • Videó kategória

  Sport, életmód

 • Youtube csatorna

  Nagy Dániel

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X