CultureGeeks

Felszín alatt rejlő lehetőségek - CultureGeeks - Samsung

A CultureGeeks párosa nemcsak a saját határaikat szeretik kitolni, de az általuk tesztelt eszközökét is. A Samsung S10 és S10+ már vízállóságot ígér magáról, még ha folyóvíz is, amit a specifikáció megenged.

Ez a gyakorlatban csapot, kutat és egyebeket jelent, vagyis nem tragédia, ha a felhasználó beleejti valahova. A CultureGeeks viszont továbbgondolta a lehetőségeket, és elkérték a káposztásmegyeri Aqua World 4 méter mély medencéjét, hogy egy lepedővel és egy lufival kiegészülve ott készítsenek művészi, víz alatti képeket.

A készülék kiállta a majd’ 2 órás víz alatti tesztet, még 4 m mélyen is, és a srácok az eset után tanulságos tapasztalatokat tudtak tudtak megosztani a víz alatt fotózásról.

Egyéb adatok
 • Partner

  Samsung

 • Készítés ideje

  2019-12-16

 • Videó kategória

  Életmód, tech

 • Youtube csatorna

  CultureGeeks

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X