Nessaj

Felhőtlen felhőélmény - TheVR - Microsoft

A felhő alapú szolgáltatások egyre nagyobb területet fednek le, egyre több feladat megoldható felhőkben. Már rég túl vagyunk azon, hogy a felhő csak egy internetes háttértár, ahova a mindenhonnan elérni kívánt fájljainkat dobáljuk be. Már azon is, hogy felhő alapú megoldással telefonról használjuk a számítógépünk, vagy a konzolunk teljesítményét, és onnan streameljük a futtatott játékokat.

A Microsoft xCloud-al egy olyan szolgáltatás született, ami megoldást jelenthez azoknak, akiknek nincs kerete drága hardverre, de nem szeretne kimaradni a nagy gépigényű játékok élményéből. Ennek a segítségével ugyanis az előfizető egy jutányos árért rácsatlakozhat a Microsoft szervergépeire, és azok hardvereit használja, amit pedig a képernyőn lát, csak egy live videófelvétele annak, ami ott történik. Mintha a felhasználó önmaga gameplay-ét nézné és irányítaná egyben.

Ezt a témát és előnyeit járta körbe Pisti, ami mellett be is mutatta, hogyan néz ki ez a gyakorlatban tableten és telefonon, bár még csak a beta verzió készült el az xCloud-ból.

Egyéb adatok
 • Partner

  Microsoft

 • Készítés ideje

  2020-08-19

 • Videó kategória

  Ismeretterjesztő, tech, gaming

 • Youtube csatorna

  TheVR Tech

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Bátran keress minket, ha szeretnél velünk együtt dolgozni.

Dolgoznál velünk együtt?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel együtt dolgozni. Mi a hosszútávú együttműködésekben hiszünk, hiszen egy tartalomgyártó karriere csúcsára nem feltétlenül egyik napról a másikra jut el.

Van egy jó ötleted az egyik tartalomgyártónkkal?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk!

Rendezvények?! YES!

Szeretünk rendezvényeken dolgozni. Ha úgy látod, hogy megvan a közös pont, mindenképpen keress minket!

Contact
X