Nessaj

Felhőtlen felhőélmény - TheVR - Microsoft

A felhő alapú szolgáltatások egyre nagyobb területet fednek le, egyre több feladat megoldható felhőkben. Már rég túl vagyunk azon, hogy a felhő csak egy internetes háttértár, ahova a mindenhonnan elérni kívánt fájljainkat dobáljuk be. Már azon is, hogy felhő alapú megoldással telefonról használjuk a számítógépünk, vagy a konzolunk teljesítményét, és onnan streameljük a futtatott játékokat.

A Microsoft xCloud-al egy olyan szolgáltatás született, ami megoldást jelenthez azoknak, akiknek nincs kerete drága hardverre, de nem szeretne kimaradni a nagy gépigényű játékok élményéből. Ennek a segítségével ugyanis az előfizető egy jutányos árért rácsatlakozhat a Microsoft szervergépeire, és azok hardvereit használja, amit pedig a képernyőn lát, csak egy live videófelvétele annak, ami ott történik. Mintha a felhasználó önmaga gameplay-ét nézné és irányítaná egyben.

Ezt a témát és előnyeit járta körbe Pisti, ami mellett be is mutatta, hogyan néz ki ez a gyakorlatban tableten és telefonon, bár még csak a beta verzió készült el az xCloud-ból.

Egyéb adatok
 • Partner

  Microsoft

 • Készítés ideje

  2020-08-19

 • Videó kategória

  Ismeretterjesztő, tech, gaming

 • Youtube csatorna

  TheVR Tech

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X