Nessaj

Ezek mellett Bigyó felügyelő elbújhat - Nessaj - Samsung

Nessaj, mint Samsung márka-nagykövet, rendszeres résztvevője a Galaxy Unpacked rendezvényeknek, akár személyesen, akár online formában. A pandémia viszont sok szokásrendszert átírt, és ez alkalommal ahelyett, hogy egy hivatalos eseményt kommentáljon, ő maga tartotta meg a saját kis Unpacked rendezvényét.

A Samsung pedig – támogatva az ötletet – elküldte neki az aktuális, frissen megjelent kínálatát, amik az eseményen bemutatásra kerültek volna. Köztük az azonnal Nessaj kedvencévé vált Note 20 Ultra 5G, ami a videót követően az év hátralevő részében mindenhova vele tartott. De előkerült a Watch 3 és a Samsung új, nyitott fülhallgatója is, a Buds Live, amivel a kiváló hangminőség mellett még vezethetünk is, mert meghalljuk, ha figyelni kell valamire.

És nem maradt el a Galaxy Tab S 7+ bemutatása sem, ami Nessaj másik csatornáját, a Nessaj FC-t erősíti azóta, színesítve a sportközvetítéseket az általa nyújtott ábrázolási lehetőségekkel.

Egyéb adatok
 • Partner

  Samsung

 • Készítés ideje

  2020-08-29

 • Videó kategória

  Tech

 • Youtube csatorna

  Nessaj

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Bátran keress minket, ha szeretnél velünk együtt dolgozni.

Dolgoznál velünk együtt?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel együtt dolgozni. Mi a hosszútávú együttműködésekben hiszünk, hiszen egy tartalomgyártó karriere csúcsára nem feltétlenül egyik napról a másikra jut el.

Van egy jó ötleted az egyik tartalomgyártónkkal?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk!

Rendezvények?! YES!

Szeretünk rendezvényeken dolgozni. Ha úgy látod, hogy megvan a közös pont, mindenképpen keress minket!

Contact
X