Nessaj

Ezek mellett Bigyó felügyelő elbújhat - Nessaj - Samsung

Nessaj, mint Samsung márka-nagykövet, rendszeres résztvevője a Galaxy Unpacked rendezvényeknek, akár személyesen, akár online formában. A pandémia viszont sok szokásrendszert átírt, és ez alkalommal ahelyett, hogy egy hivatalos eseményt kommentáljon, ő maga tartotta meg a saját kis Unpacked rendezvényét.

A Samsung pedig – támogatva az ötletet – elküldte neki az aktuális, frissen megjelent kínálatát, amik az eseményen bemutatásra kerültek volna. Köztük az azonnal Nessaj kedvencévé vált Note 20 Ultra 5G, ami a videót követően az év hátralevő részében mindenhova vele tartott. De előkerült a Watch 3 és a Samsung új, nyitott fülhallgatója is, a Buds Live, amivel a kiváló hangminőség mellett még vezethetünk is, mert meghalljuk, ha figyelni kell valamire.

És nem maradt el a Galaxy Tab S 7+ bemutatása sem, ami Nessaj másik csatornáját, a Nessaj FC-t erősíti azóta, színesítve a sportközvetítéseket az általa nyújtott ábrázolási lehetőségekkel.

Egyéb adatok
 • Partner

  Samsung

 • Készítés ideje

  2020-08-29

 • Videó kategória

  Tech

 • Youtube csatorna

  Nessaj

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X