Broadtest

Erőművek pro-pozícióban - Broadtest - ASUS

Ha egy hozzáértő kezébe a megfelelő eszközt adják, annak beláthatatlanul pozitív eredményei lehetnek. Az ASUS ProArt szériája azokat célozza meg, akik számítógépüket első sorban munkára használják, valódi csillogását ugyanis a videós, a grafikai, a tervezői és az animációs folyamatokban mutatja meg.

A Broadtest Tibije a PA34V monitort és a P90-es számítógépes konfigurációt mutatta be videójukban, és próbálta ki, hogy egy 4K-s videó szerkesztésénél és renderelésénél milyen teljesítményjavulást lehet tapasztalni jelen munkaállomásához képest.

A bemutató során a specifikációk mellett szó esett azokról a tényezőkről is, amik megindokolják, miért tartoznak ezek a készülékek a magasabb árkategóriába. Többek között ilyen a monitor majd’ 180 fokos betekintési szöge.

Egyéb adatok
 • Partner

  ASUS

 • Készítés ideje

  2019-12-17

 • Videó kategória

  Tech

 • Youtube csatorna

  Broadtest

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X