Nessaj

Emberi kísérlethez használta fel magát... - Nessaj - Vodafone

Nessaj nagy áldozatot hozott a Vodafone kedvéért, ugyanis egy igazi emberi kísérletnek vetette alá magát. Azért teljesen nem kell megijedni, nem az X-génnel oltatta be magát, csak megvonta magától a számítógép használatát 24 órára.
Tehette ezt annak a nyugodt tudatában, hogy a Vodafone által épp aktuális kampány során biztosított akciós korlátlan mobil-adatforgalom tökéletesen ki fogja tudni szolgálni munkájában, a Samsung jóvoltából általa használt, Galaxy A71-es készüléken.
A kísérlet során így Nessajnak tulajdonképpen csak részlegesen kellett elszakadnia munkaeszközétől, mert az adminisztratív feladatokon felül még a stream-et sem kellett kihagynia a napi rutinjából. Amibe mellesleg a videó behind the scenes-jelleggel enged betekintést.

Egyéb adatok
 • Partner

  Vodafone

 • Készítés ideje

  2019-06-24

 • Videó kategória

  Életmód, tech

 • Youtube csatorna

  Nessaj

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X