Nessaj

Eljött a reakció-idő! - Nessaj - Samsung

A Galaxy Unpacked a Samsung legnagyobb rendezvénye, amit az év során tartanak. Itt kerülnek bemutatásra a flagship termékek, az új generációs kiegészítők, beszédet mond a cég vezetője, szóval egy olyan esemény, amit Samsung-rajongó nem szívesen hagy ki.

Nessaj, tekintve, hogy nem tudott ott lenni a 2019-es eseményen személyesen, hírzárlatot rendelt el magának, amíg a kamera előtt, első reakcióit egy videóba felvéve végig nem nézte a bejelentéseket. Ezen a bemutatón került sor a Note 10 és Note 10+, de az új Galaxy Watch Active 2 leplének lerántására is.

Az őszinte reakciókat Nessaj szokásos humora teszi szórakoztatóvá, miközben a nézők is értesülnek a legfrissebb fejlesztésekről.

Egyéb adatok
 • Partner

  Samsung

 • Készítés ideje

  2019-08-15

 • Videó kategória

  Tech

 • Youtube csatorna

  Nessaj

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X