TheVR

Egyesített erőtőkből én vagyok a headsetek kapitánya - TheVR - EPOS

A Demant 2020-ban leányvállalatot indítva kivált a Senheiserrel közösen elindított Senheiser Communications-ből, és létrehozott egy új márkát, EPOS néven, ami a két cég hagyományait ötvözi. Ez a márka az irodai és gamer közösség audio-élményét hivatott tökéletesíteni, és első termékeinek egyike, a GSP 602 és 670 headsetek is ezt próbálják bizonyítani.

TheVR-ék Pistije vállalta a tesztjét a futurisztikus kinézetű füleseknek, és szakmai profizmussal járta végig annak minden specifikációját, az ergonomikus szempontoktól a mikrofon és fülhallgató hangszínéig és hangminőségéig.

Mivel a cég technológiáját a gamerek tudják leginkább kihasználni, a játékok alatti használatakor kiemelkedő minőségben hozza azokat a hangokat, amikre érdemes érzékenynek lenni játék alatt, mint például a lépések, vagy a lövéshangok. Pisti őszinte öröme pedig letagadhatatlan a videó láttán.

Egyéb adatok
 • Partner

  Senheiser

 • Készítés ideje

  2020-09-16

 • Videó kategória

  Tech

 • Youtube csatorna

  TheVR Tech

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Bátran keress minket, ha szeretnél velünk együtt dolgozni.

Dolgoznál velünk együtt?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel együtt dolgozni. Mi a hosszútávú együttműködésekben hiszünk, hiszen egy tartalomgyártó karriere csúcsára nem feltétlenül egyik napról a másikra jut el.

Van egy jó ötleted az egyik tartalomgyártónkkal?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk!

Rendezvények?! YES!

Szeretünk rendezvényeken dolgozni. Ha úgy látod, hogy megvan a közös pont, mindenképpen keress minket!

Contact
X