TheVR

Egyesített erőtőkből én vagyok a headsetek kapitánya - TheVR - EPOS

A Demant 2020-ban leányvállalatot indítva kivált a Senheiserrel közösen elindított Senheiser Communications-ből, és létrehozott egy új márkát, EPOS néven, ami a két cég hagyományait ötvözi. Ez a márka az irodai és gamer közösség audio-élményét hivatott tökéletesíteni, és első termékeinek egyike, a GSP 602 és 670 headsetek is ezt próbálják bizonyítani.

TheVR-ék Pistije vállalta a tesztjét a futurisztikus kinézetű füleseknek, és szakmai profizmussal járta végig annak minden specifikációját, az ergonomikus szempontoktól a mikrofon és fülhallgató hangszínéig és hangminőségéig.

Mivel a cég technológiáját a gamerek tudják leginkább kihasználni, a játékok alatti használatakor kiemelkedő minőségben hozza azokat a hangokat, amikre érdemes érzékenynek lenni játék alatt, mint például a lépések, vagy a lövéshangok. Pisti őszinte öröme pedig letagadhatatlan a videó láttán.

Egyéb adatok
 • Partner

  Senheiser

 • Készítés ideje

  2020-09-16

 • Videó kategória

  Tech

 • Youtube csatorna

  TheVR Tech

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X