Nessaj

Egy WIFI hálózat feltörése Nessaj - UPC

Nessaj UPC együttműködésének újabb gyümölcsét kapjuk, ez esetben a Wi-Fi hálózatok hackelésének témakörében. Alapvető felvetése a videónak az, hogy manapság sokan mindenféle konfigurálás nélkül üzemelnek be routereket, ami egy hacker dolgát igencsak megkönnyíti: aki egyszer bejut egy zárt Wi-Fi hálózatba, az bizony el tud tulajdonítani személyes adatokat. Ez esetben kedves Broadtest Tibi “titkos” gameplay videóit, avagy Titya gameplay elszabadul!

A videó természetesen Nessajtól megszokott humoros formában tárja fel a jelenséget, ebből adódóan próbál könnyed formában, oktató jelleggel operálni. Az anyag tipikus példa arra, amikor a videós szabad kezet kap a megvalósításban és szárnyalhat a kreativitása.

A felvételt a BroadTest csapata forgatta, Nessaj pedig rendezte és vágta.

Egyéb adatok
 • Partner

  UPC

 • Készítés ideje

  2019-05-03

 • Videó kategória

  Ismeretterjesztő/Humor

 • Youtube csatorna

  Nessaj

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X