Broadtest

Egy videó TELE KOMpozícióval - Broadtest - Telekom

Telefonnal már egy 14 éves is képes olyan filmet készíteni, ami több százezres nézettséget és szakmai elismerést is elér. Napjaink készülékeiben olyan teljesítményű kamerák vannak, amilyeneket 20 éve még a vállukon vittek az emberek, ma pedig a zsebünkből vesszük őket elő.

Broadtest Tibi a Telekom kérésére nyomába eredt a telefonos videózás és az azt is meghatározó képalkotás csínjának, hogy behatóbb képet tudjon mutatni erről az egyszerű, de mégis összetett világról.

Terítékre kerül a kompozíció és az expozíció jelentősége, és Tibi egészen a filmlaborig elmegy, hogy végére járjon, mik azok a banális hibák, amiket elkerülve már jobb videós válhat belőlünk.

Egyéb adatok
 • Partner

  Telekom

 • Készítés ideje

  2019-10-01

 • Videó kategória

  Ismeretterjesztő, tech

 • Youtube csatorna

  Telekom

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X