Simonffy Peti

Egy szolgáltatás filozófiai megközelítése - Simonffy Peti - Vodafone

A korlátlanság mindenki olvasatában máshogy nyilvánul meg. Ugyanakkor mindenki csak a saját szemszögéből tud hitelesen nyilatkozni ennek értelmezéséről. Az egyetlen, amit tehetünk, hogy tágabbra nyitjuk az értelmezés ollóját, és kicsit materialista szemmel, objektíve korlátlanul elérhető dolgokat is beleveszünk.

Simonffy Peti erről, a filozófiai oldalról közelítette meg a kérdést, amikor a Vodafon felkérte, hogy új, RED előfizetéseik mellé járó korlátlan adatforgalmú mobilinternetet promotálja. Hogy tényleges teszt legyen, Peti két hétre vidékre utazott, ahol wifis elérhetőség nem volt, és csak a mobilinternetére volt hagyatkozva a munkája végzése során.

A kecsegtető, de viszonylag száraz témát, mint korlátlan mobilnet, sikerült olyan életszerűen megvalósítania, hogy művészi és elgondolkodtató indítása után ténylegesen végigveszi azokat az élet-élményeket, amikhez hozzá tud tenni, ha van ilyenre lehetőségünk.

A videó pl plusz érdekessége, hogy a Vodafone aktuális csomagajánlatában szereplő Samsung Galaxy A71 kamerájának a tesztje is helyet kapott, ami addig a pontig, amíg Peti erre nem hívja fel a figyelmet, fel se tűnik a nézőnek.

Egyéb adatok
 • Partner

  Vodafone

 • Készítés ideje

  2020-06-18

 • Videó kategória

  Rövidfilm, életmód

 • Youtube csatorna

  Simonffy Péter

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Bátran keress minket, ha szeretnél velünk együtt dolgozni.

Dolgoznál velünk együtt?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel együtt dolgozni. Mi a hosszútávú együttműködésekben hiszünk, hiszen egy tartalomgyártó karriere csúcsára nem feltétlenül egyik napról a másikra jut el.

Van egy jó ötleted az egyik tartalomgyártónkkal?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk!

Rendezvények?! YES!

Szeretünk rendezvényeken dolgozni. Ha úgy látod, hogy megvan a közös pont, mindenképpen keress minket!

Contact
X