Simonffy Peti

Egy szolgáltatás filozófiai megközelítése - Simonffy Peti - Vodafone

A korlátlanság mindenki olvasatában máshogy nyilvánul meg. Ugyanakkor mindenki csak a saját szemszögéből tud hitelesen nyilatkozni ennek értelmezéséről. Az egyetlen, amit tehetünk, hogy tágabbra nyitjuk az értelmezés ollóját, és kicsit materialista szemmel, objektíve korlátlanul elérhető dolgokat is beleveszünk.

Simonffy Peti erről, a filozófiai oldalról közelítette meg a kérdést, amikor a Vodafon felkérte, hogy új, RED előfizetéseik mellé járó korlátlan adatforgalmú mobilinternetet promotálja. Hogy tényleges teszt legyen, Peti két hétre vidékre utazott, ahol wifis elérhetőség nem volt, és csak a mobilinternetére volt hagyatkozva a munkája végzése során.

A kecsegtető, de viszonylag száraz témát, mint korlátlan mobilnet, sikerült olyan életszerűen megvalósítania, hogy művészi és elgondolkodtató indítása után ténylegesen végigveszi azokat az élet-élményeket, amikhez hozzá tud tenni, ha van ilyenre lehetőségünk.

A videó pl plusz érdekessége, hogy a Vodafone aktuális csomagajánlatában szereplő Samsung Galaxy A71 kamerájának a tesztje is helyet kapott, ami addig a pontig, amíg Peti erre nem hívja fel a figyelmet, fel se tűnik a nézőnek.

Egyéb adatok
 • Partner

  Vodafone

 • Készítés ideje

  2020-06-18

 • Videó kategória

  Rövidfilm, életmód

 • Youtube csatorna

  Simonffy Péter

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X