Nessaj

Egy modem lelke - Nessaj - UPC

Nessaj a Wifipédiának köszönhetően a hazai YouTube-on az internetes kapcsolattal kapcsolatos kérdések fő kutatójává és megválaszolójává nőtte ki magát. Minthogy a humor sem áll tőle távol, a videó kedvéért két szerepre szakadt, és önmaga párterrapeutájaként megpróbálta megfejteni, mi oka lehet, hogy addig rendíthetetlen jó “kapcsolata” az internettel már nem olyan, mint régen.

A humoros köntösbe bújtatott üzenet valójában az volt, hogy felhívja a figyelmet azokra a banális helyzetekre, amikor nem értjük, miért nem megy a net, miközben a megoldás sokkal egyszerűbb, mint hinnénk. Egyúttal pedig a wifipedia.hu-t is reklámozta, ahol az érdeklődők további infokat tudhatnak meg az internetes kapcsolatok természetéről.

Egyéb adatok
 • Partner

  UPC

 • Készítés ideje

  2019-06-25

 • Videó kategória

  Humor

 • Youtube csatorna

  Nessaj

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X