Nessaj

Egy igazán férfias szépségverseny - Nessaj - Puma

Hogyan lehet interaktív sporteseményt tartani pandémia alatt? A Pumával létrejött együttműködésünk keretében erre is megtaláltuk a megfejtést. Nessajnak már önmagában nagy múltja van a digitális foci világában, de egy nemes cél érdekében összeverbuváltunk egy sztár-zsűrit, benne Molnár Gabóval és a freestyle foci hazai királyával, Lippivel, hogy megtartsuk az ország első FIFA gól-szépségversenyét.

Közel 200 beküldött felvétel érkezett, a szabály szerint kötelezően Neymarral rúgott gólokról, amit a zsűri legjobb tudása és ítélőképessége szerint pontozott, hogy megszülessen a győztese az év talán legférfiasabb szépségversenyének.

A videó alatt természetesen a versenyzők kritikáján felül egy szakértői diskurzus is alakul ki, a sport és a sneaker kultúra mélyebb témáit is érintően.

Egyéb adatok
 • Partner

  Puma

 • Készítés ideje

  2020-12-15

 • Videó kategória

  Sport, Gaming

 • Youtube csatorna

  Nessaj

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X