TheVR

Egy headset címvédő mérkőzése - TheVR - Corsair

A Corsair rajongói azt a nem kis kis súlyú kijelentést vallják, hogy a Virtuoso RGB Wireless a jelenleg piacon lévő legjobb vezeték nélküli headset. A TheVR ugyan nem sűrűn foglalkozik audio eszközökkel, ennek a kijelentésnek mégis utána kellett járniuk.

A bizonyításhoz kaptak a srácok egy példányt a Corsair-től egy példányt, és Pisti vállalta a tesztet, és alaposan végigjárta azt, gamer és nem gamer szempontok alapján. A kényelmi és hangzásbeli szempontok mellett persze előkerült a hatótáv kérdése is, amiben meglepően jól vizsgázott.

Végül pedig a videó magáért beszél, egy igazán őszinte, és meggyőző ráismerés volt részéről, hogy több szempontból is egy kiváló darabról beszélhetünk jelen esetben.

Egyéb adatok
 • Partner

  Corsair

 • Készítés ideje

  2020-03-25

 • Videó kategória

  Tech

 • Youtube csatorna

  TheVR Tech

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X