Nessaj

E-sport segítő projekt Nessaj - K&H

Az e-sport itthon is elkezdte térhódítását, így egyre többen ismerkednek meg ezzel a fajta professzionális gaming kategóriával. A K&H, mint a magyar e-sport egyik támogatója oktató jellegű videósorozat készítésével keresett meg minket.

Sportnak számít-e ez az ágazat? Mi a különbség egy gamer és egy e-sportoló között?

A videósorozat egy magyar Hearthstone játékossal, Hulkeinsteinnel készült: betekintést nyújt a magyar e-sportba, a játékosok felkészítésébe, mindennapi életükbe és ezt a most itthon még rendkívül furcsának titulált területnek a működésébe.

Egyéb adatok
 • Partner

  K&H

 • Készítés ideje

  2019-04-29

 • Videó kategória

  Gaming/Sport

 • Youtube csatorna

  Nessaj FC

 • SHARE
Contact

Lépjünk kapcsolatba!

Keress minket bátran ha tevékenységünk felkeltette érdeklődésedet és szívesen dolgoznál velünk.

Dolgoznál velünk?

Mindig nyitottak vagyunk új partnerekkel való együttműködésre. Ha bármely tevékenységünk felkeltette érdeklődésed, írj nekünk és felkeresünk személyre szabott megoldásunkkal. Hosszútávú együttműködésekben hiszünk de természetesen minden spot megkeresésből indul el.

Van egy jó ötleted de nem tudod hogy valósítsd meg?

Az új ötleteknek, kreatív együttműködéseknek mindig örülünk! Nem csak kivitelező és megvalósító csapat vagyunk, hisz kreatív csapatként a kezdeti ötletből teljes folyamatot vázolunk és alakítunk ki neked.

Rendezvények?! YES!

Főleg influencerekkel összekötött rendezvényeink fontos részét képzik a tevékenységünknek, hisz nem csak megvalósítjuk őket de népszerűvé is tesszük.

Contact
X